Coach Tineke Postma

Mijn wens, die ik al bijna mijn hele leven heb, om mensen te begeleiden, iets te doen met mijn levenservaring plus mijn werk- en opleidingsachtergrond, maken dat voor mij de cirkel rond is met mijn praktijk Veerkracht Tineke Postma.

 

Binnen mijn praktijk coach ik mensen, die te maken hebben met patronen die niet meer werken. Denk bijvoorbeeld aan: slecht voor jezelf zorgen, altijd maar doorgaan, verdriet of andere emoties onderdrukken, uitstelgedrag hebben en jezelf wegcijferen.

 

Naast het persoonlijke stuk bied ik coaching bij werk gerelateerde vragen, zoals: Is mijn huidige werkplek nog wel de juiste plek? Wat zou ik nog meer willen? Waar ben ik goed in? Hoe krijg ik minder stress? Of hele praktische vragen op het gebied van solliciteren en netwerken.

 

Ik benoem persoons- en werk gerelateerd, maar het is bijna onmogelijk om een hele duidelijke scheidslijn te maken. We nemen onszelf namelijk als mens mee, in welke situatie dan ook, en dat betekent dat het goed is om te kijken wat jou als mens belemmert om die stappen te zetten om daar te komen waar je uiteindelijk wenst uit te komen.

 

Wat is jouw stip op de horizon of wanneer is voor jou de cirkel rond? Ik ontmoet je graag!

 

Tineke Postma

www.veerkracht-tinekepostma.nl