Coach Marleen

"Een mens... mag zijn, mag creëren en mag worden!"

 

Wil jij een andere weg inslaan? Weet je nog niet hoe en wat? Ik help je graag verder!

Ik coach mensen die zichzelf willen herontdekken, hun zelfkennis willen vergroten, zoeken naar wat zij willen en kunnen in hun loopbaan of hun onbenutte talenten willen ontdekken. 

 

Hierbij sta jij als individu centraal. Samen kijken wij naar jouw talenten en kwaliteiten en naar mogelijkheden.

Ik werk vanuit jouw intrinsieke motivatie. Waar krijg je energie van? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat wil jij bereiken? Daarnaast help ik je te vertrouwen op wat je kan. Een loopbaanvraag betekent ook ontdekken, creëren en spelen met mogelijkheden.

 

Met een gezonde dosis enthousiasme, flair, kennis en humor, motiveer ik jou in je ontwikkeling. Mijn kracht ligt in een heldere en duidelijke manier van communiceren en het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving. Met mijn creatieve brein ben ik in staat om ter plekke relevante werkvormen en instrumenten in te zetten. Daarnaast hou ik van een praktische aanpak.

 

Na bijna 20 jaar ervaring als trainer en coach in persoonlijke effectiviteit, ben ik in 2018 in een burn-out terecht gekomen. De antwoorden op de vragen "Vind ik nog wel leuk wat ik doe?",  "Waar krijg ik wel energie van?" en "Hoe kan ik dat dan aanpakken?" hebben mij geholpen mijn loopbaan onder de loep te nemen, waarna ik keuzes kon maken en in mijn loopbaan een 'iets' andere weg in te slaan.