Coach Loes Haak

Al lange tijd houd ik mij bezig met het begeleiden, coachen, ondersteunen van mensen. Mijn kennis en ervaring als coach en begeleider heb ik door de jaren heen opgedaan binnen Arbeidsvoorziening, Gemeentelijke Sociale diensten en via de Pulsar Academie, een instituut voor autonome verandering voor mens en samenleving. Sinds 2012 werk ik als zelfstandig coach vanuit mijn Bureau het Gesprek.

 

Ik ben een enthousiaste, serieuze coach die werkt vanuit de werkelijkheid van de cliënt.

Ik ben actief als senior coach van mensen die op persoonlijk en zakelijk gebied ondersteuning, begeleiding en verheldering nodig hebben. Ik geef individuele begeleiding en ondersteuning aan diegene die toe zijn aan een nieuwe richting, nieuwe inzichten, inspiratie om het eigen leven weer met plezier te leven.

 

Ik richt mij op laagdrempelige dienstverlening, eenvoudige instrumenten om soms moeilijke levensvragen het hoofd te kunnen bieden. Je gaat gedurende het veranderingsproces aan de slag met opdrachten en oefeningen, zodat je je de kennis over jezelf echt eigen maakt. Het is belangrijk om zicht te krijgen op wat er daadwerkelijk speelt en om zo nodig veranderingen te bewerkstelligen.