Coach Hinke Schram

Even voorstellen: Ik ben Hinke Schram, zingevings en creatief coach voor vrouwen in Deventer. Daarnaast verzorg ik workshops intuïtief schilderen. Waarom speciaal een coach voor vrouwen? Vrouwen zijn krachtig en hebben daarmee veel potentieel om dingen waar ze niet gelukkig van worden te veranderen.

 

Wat wil jij veranderen of verbeteren in je leven?

Je vindt het bijvoorbeeld lastig om oude patronen en overtuigingen los te laten? Of je wilt orde in de chaos aan brengen maar weet niet hoe. Anderen vinden het misschien moeilijk om ruimte en tijd voor zichzelf vrij te maken, of hebben moeite hun grenzen aan te geven. Hoe moet ik verder bij ontslag of een zieke partner of wanneer je kinderen het huis uit zijn gegaan? Vraag jij je wel eens af, wat wil ik verder met mijn leven en hoe weet ik wat ik echt wil?

 

Jouw coachvraag staat bij mij centraal. Ik help je graag op mijn rustige, empatische, niet oordelende manier en luister met oprechte aandacht. Daarbij heb ik ook aandacht voor het achterliggende leed. Ik houd je een spiegel voor en stimuleer en prikkel je om de antwoorden die in jou zelf zitten te ontdekken en en laat jou opnieuw naar jezelf kijken. Zo kan jij je antwoord(en) vinden.

 

Omdat praten over jezelf en je eigen gevoelens en gedrag soms moeilijk is, maak ik hierbij ook gebruik van creatieve methoden en/of middelen. Intuïtief schilderen is hier o.a. een voorbeeld van. Alles gaat in overleg met jou want het gaat om jou. Wil je meer weten over mijn werkwijze of over mijzelf, kijk dan even op mijn website.

 

www.hinkecoach.nl