Wil jij jouw talenten inzetten?

Staat er hieronder iets voor jou tussen? Of heb je zelf andere ideeën? Mail of bel dan naar de regiocoördinator. Voor alle vrijwillige inzet geldt dat je ruggesteun kunt krijgen van een medewerker van EKV. Er is altijd ruimte om een bijdrage te leveren aan:

 

Gastvrouw Open Cafés

Heb jij een talent voor gastvrijheid? Als gastvrouw draag je zorg voor een verzorgde indruk van de de ruimte. Zo tref je voorbereidingen zoals het verzorgen van de koffietafel en plaats je het meubilair in de juiste opstelling. Uiteraard ontvang je daarnaast de deelnemende vrouwen in een gastvrije sfeer. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld zelfgebakken taart of een gezonde versnapering mee te nemen. 

 

Organisatie Open Cafés en Workshops

Heb jij een talent voor organiseren? In de organisatie bedenken wij de planning, regelen gastsprekers en denken wij mee over ontwikkelingen zoals online activiteiten. Ook kun je de volledige organisatie van een workshop op je nemen. Je kunt dan putten uit het netwerk van workshopleiders van EKV. Voordeel is dat je kunt organiseren waar je zelf interesse in hebt of behoefte aan hebt.

 

Workshops geven

Heb jij een talent voor coaching en training? Zoek je een podium om jouw expertise te delen met de deelnemers van EKV? Dat kan, zolang het valt binnen onze doelstellingen natuurlijk. 

 

Marketing & Communicatie

Heb jij een talent voor marketing, communicatie of vormgeving? Om onze naamsbekendheid te vergroten en nieuwe deelnemers en workshopleiders bekend te maken met EKV doen wij veel op het gebied van marketing & communicatie. Dus, als je het leuk vind om te doen, kun je helpen met onder andere:

  • website bijhouden
  • social media bijhouden
  • vormgeving van flyers en posters
  • evenementen bijwonen
  • marketing plan maken
  • nieuwsflits maken
  • teksten schrijven
  • interviews houden

Fotografie

Heb jij een talent voor beeld? Bij een verhaal hoort natuurlijk een mooie foto. Maak jij mooie foto's en wil je deze met ons delen? Dat zouden we zeer waarderen.